Mot Byron Bay

Efter tva natter i Sidney sa fortsatter vi till Byron Bay med en nattbuss. Vi vet inte nar vi far tillgang till internet igen.
 
Vi hoppas ni inte blir allt for besvikna pa varan lilla uppdatering ;) Ha det sa bra sa lange! Vi gor en langre uppdatering nar vi har de tre sista bokstaverna i alfabetet ;) Vi hors da!
 

Resan till Sidney

Vi fick önskemål av våra mammor att skriva om våran flygresa ner till Sidney, så nu ska ni få höra!
 
Stockholm - London
Flygresan från Stockholm till London innehöll mycket turbulens och vi hade dödsångest lite till o från, så det var ingen sömn där inte! Väl framme i London gick terminalbytet mycket bättre än vad vi hade väntat oss. I väntan på nästa plan fick vi tiden att gå genom att titta på alla konstiga männsikor som gick förbi. Det är ju trots allt halva nöjet, haha!
 
London - Singapore
Detta var den längsta flygresan av alla tre vi gjorde på vägen ner. Vi bad till gud att vi skulle få bra platser och trevligt sällskap men..... det med trevligt sällskap kunde vi snabbt glömma! Nog för att vi kan ha lite svårt för engelskan ibland så går det inte att jämföra med det här... Bredvid oss satt två äldre italienska damer som inte kunde ett endaste ord engelska! Så när flygvärdinnorna kom med maten pekade de på våran mat i hopp om att få samma. Eller när Bella frågade om de behövde hjälpa med underhållningssystemet, vilket hon kom att ångra när italienskorna började snacka italienska med deras rökiga stämmor och pekade på det ena och det andra. Till slut fick de fram ordet movie och då fick vi lite lugn och ro. Förutom det bestod hela resan av försök till att sova. Vi avslutade resan med att äta frukost klockan 6 på kvällen, lokal tid,
 
Singapore - Sidney
VId det här laget var vi ganska så trötta på att sitta i ett flygplan och ville bara komma fram, så vi fördrev tiden med att kolla på film och spela Vem vill bli miljonär. Denna flygtur fick vi även väldigt god mat, det blev Currykyckling a la Singapore, NAM! Så vi var mätta o belåtna när vi klev av flygplanet i Sidney. Väl där började vi oroa oss om vårat baggage hade kommit fram eller om det var på vift i någon annan del av världen. Oron släppte när Bella såg sin enorma gröna väska och min jättepåse lite längre bort. Wohoo! Sen tog vi bussen till The Jackaroo Hostel, busschaffören var väldigt trevlig och körde oss lite överallt och ingenstans innan vi blev avsläppta. Personalen här på hostelet har varit väldigt välkommande och hjälpsamma. Vi har tagit en promenad i området och köpt oss lite mat som vi skalaga till ikväll,men nu ska vi ta oss en dusch efter att ha halvsovit genom hela dagen.
 
ps. När det gäller gratis alkohol på flyget så hade Pappa Björn alldeles rätt! Men vi har bara druckit cola, vatten och käkat massa kakor!
 
Ja, så har våran resa sett ut hittills. Vi hörs vid nästa uppdatering, KRAM!
 
 

Resfeber!?

25 september. Helt galet vad tiden har gått fort, om bara nio timmar åker vi till Arlanda och är borta i fem hela månader (pluss lite till)! Lika mycket som det pirrar i magen av nervositet så ligger det spänning i kroppen som bara längtar till att vi har kommit iväg. Det kommer bli en helt otroligt resa och när vi har hoppat på planet så är det bara 29 timmar kvar innan vårat riktiga äventyr börjar! 

 

RSS 2.0