Tillbaka på Svensk mark

Den 19/12 -12 var vi tillbaka på Svensk mark igen. Ingen av våra nära och kära hade den minsta aning om att vi nu befann oss i samma land igen. De trodde att vi var kvar i Thailand och att vi skulle spendera Jul och Nyår i Ao Nang. Men tji fick ni!
När vi anlände till Stockholm så hade vi bokat en natt på Old town lodge i gamla stan. Vi ville nämligen kunna handla de sista julklapparna i Stockholm dagen därpå innan vi åkte hem med tåget.
Den 20/12 - 12 anlände vi med tåget till Katrineholm. Vi hade inga varma kläder eller skor men vi släpade på vår packning hela vägen till Saras mammas salong. Där överraskade vi Saras mamma och fick låna hennes bil. Sedan köde Sara hem Bella och hon fick överraska sin mamma och syster. Hennes pappa var i stockholm och fick vänta till dagen därpå innan han blev överraskad. Sara överraskade sin pappa och syster samma dag. Det blev många glada miner och glädjekramar när vi nu var hemma lagom till Jul.





Nu tänkte vi förklara för er lite kort varför vi kom hem tidigare än planerat.
När vi var i Malaysia och upptäkte att vi inte alls trivdes bra där så insåg vi att vår tidsplanering inte skulle hålla. Vi kände också att vi hade gjort det mesta på vår resa och att vi kunde klara av det vi fortfarande ville göra på en kortare tid. Därför bokade vi om vår hemresa och såg till att vi kunde få spendera jul och nyår tillsammans med våra familjer. Hemresan bokade vi om så tidigt som den 26/11-12 och våra familjemedlemmar fick inte veta något alls förrän dagen då vi kom hem.

Vi har haft en väldigt bra resa och är det någon som undrar något får de gärna lämna en kommentar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0