Poda Island

Under vår tid i Ao Nang besökte vi ett gäng olika öar. En av de öarna var Poda Island. Det tog ca 25 minuter att åka från Ao Nang med longtailbåt ut till Poda. Vi hade en väldigt skön dag där ute med mat från Subway, fin strand att promenera på och härligt blått vatten att bada i.

Under en av alla de badstunder vi hade under dagen så hittade vi en sjögurka i vattnet. Den var fruktansvärt äcklig och när vi snabbt skulle simma bort från den så simmade Bella rakt på en fisk och började skrika. En thailändare som satt i en båt bredvid började skratta och frågade om det var en haj i vattnet. Bella svarade lite halvt i panik/skratt att det var en fisk. Vi tjejer som kommer från norden och inte är så vana vid havsdjur blir ju lätt lite panikslagna och tycker att det är äckligt, men det tyckte thailändaren bara var larvigt och roligt att titta på.

När dagen började närma sig sitt slut så såg vi ett oväder som närmade sig hastigt mot oss. Vi skyndade oss snabbt till båtarna och fick åka med tillbaka till Ao Nang i en väldig fart. Det gick så fort att vågorna skvätte in i båten och alla passagerare var genomblöta redan innan vi hunnit in i ovädret. Thailändaren som körde båten ville att vi skulle hinna tillbaka till Ao Nang innan ovädret nådde oss men han lyckades bara blöta ner oss ännu mer. När vi väl var på fastlandet igen så kom ovädret och vi sprang tillbaka till hotellet. Vi var dyngsura och kunde vrida ur våra kläder mängder med vatten. Men våra älskade kameror klarade sig, och en liten fläck på Saras rygg som fortfarande lyckats hålla sig torr!



















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0