Langkawi

Efter vårt stora misstag med resan till Kuala Terengganu så tänkte vi att det var nog bäst att gå på det säkra och åka till Langkawi. Det fanns nog en anledning till att alla turister åkte just dit och det fick vi allt veta den hårda vägen.

Våra första nätter på ön spenderade vi i Langkawis centrum. Vi bodde på ett hotell som hete Citin och där fick vi bo i ännu en grotta. Detta hotellrum var dock mycket fräschare och vi hade frukostbuffé. Tyvärr så blev frukosten en besvikelse men det hade vi nästan räknat med. De serverar inte direkt en scandic-frukost!

Under dessa dagar i Langkawis centrum så har vi besökt deras stora landmärke vilket är en 12 meter hög örn. Vi har även sett många vilda örnar flyga högt över havet. Vi har även besökt ett köpcentrum och tittat in i alla dessa butiker för endast choklad som de har överallt här. Nu tror ni säkert att vi handlat massor av choklad men vi köpte inte ett dugg! De tyckte vi var bra! (M&M som ni ser nedan på bild var köpta tidigare)
En dag när vi gick runt och kollade i lite butiker så upptäckte vi i en butik att det var en liten pojke som följde efter oss. Först tänkte vi att han gick efter för att se om vi skulle snatta något men sedan kom han obehagligt nära och låtsades titta på ögonskuggor. Varför i hela friden skulle en liten pojke göra det? Vi höll hårt i våra väskor och gick genast därifrån. Väl ute ur affären så inser vi att pojken följer efter. Vi går in i en sportaffär tvärs över gatan och försöker gömma oss bakom några hyllor men ser snabbt att pojken är oss hack i häl. När han sedan går runt i affären och låtsas som att han letar efter något så skyndar vi oss snabbt ut, runt hörnet, i riktning mot en bro. På väg upp för bron så tittar Bella bakåt och får syn på pojken som kommer springandes bakom hörnet till butiken. När han får syn på oss uppe på bron så stannar han. Längre än så ville han tydligen inte gå och det var vi väldigt lättade över. Så efter denna händelse är vi nog än mer vaksamma än vad vi var tidigare.
 
Efter våra nätter i centrum på Citin hotell så bestämde vi oss för att ta oss vidare till en annan del av Langkawi.
 


Kommentarer
Annica

Här är det snöööööö och minus 12 grader ute. Burrrrrr. Skulle hellre vara där ni är nu! ⛄⛄ Har ni ätit den andra skummisen idag? 😆 Ha det bra. Kram från kusin Annica 😎

Svar: burr, ja det låter kallt! här är det väl ca 30 grader i solen och vi svettas om dagarna. Ja, vi har ätit den andra skummisen och tittat på julkalendern samtidigt! :D Ha det så bra du med. Kramisar!
arewelostyet.blogg.se

2012-12-02 @ 21:24:31
William

Ser ut som att Bella ramlar väldigt dramatiskt på en av bilderna.

Svar: ramlar? jag hoppas ju för tusan! :D hahah.
arewelostyet.blogg.se

2012-12-06 @ 18:20:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0