Baan Puri Apartments - Bang Tao Beach

Undet två veckors tid så bodde vi på Baan Puri Apartments i Bang Tao tillsammans med pappa Björn och faster Gun.
 
Så här fint bodde vi. På området fanns det pool, restaurang och ett gym som vi faktiskt använde! Lägenheten låg även 300 meter från havet och resten av byn.
 
På måndagar och torsdagar så var det en nattmarknad i byn. Vi passade då på att köpa massor av frukt, gott att äta samt dricka som vi sedan mumsade på när vi satt på vår balkong på kvällarna.
 
En dag bestämde vi oss för att åka in till Phuket town och kolla in köpcentrat Central Festival samt deras nattmarknad. Nattmarknaden var som vi uttryckte oss "Same, same but more" så vi inhandlade inga mägder där. Det var alldeles för mycket folk, väldigt varmt och alldeles för många gångar av tält för att vi skulle orka kolla ordentligt vad som fanns där. Snacka om att vi har det lätt i Sverige där vi går in i våra köpcentrum, får kolla på vad vi vill IFRED, samt betala det pris som står på lappen utan diskussion.
 
Eftersom att vi ville se den sista filmen i Twilight serien så åkte vi tillsammans med pappa Björn in till Patong för att kunna gå på bio. Pappa Björn ville dock inte se på Twilight med oss så han spenderade dagen på stranden innan vi möttes upp för att äta mat och kolla in shoppingen. Vi åkte tillbaka till Bang Tao nöjda över filmen vi sett, trötta på allt folk i Patong och med varsin ny bikini. Det visade sig dock att underdelen var väldigt liten, man lär sig av sina misstag! haha.
 
Under dessa två veckor har vi mest spenderat tiden i en solstol eller i vattnet. Vi har bland annat badat i vågorna på Laem sing beach. Pappa Björn var som ett litet barn och sken av lycka när han fick dyka i de höga vågorna och spolas upp på stranden. Vi andra försökte därimot hålla oss ovanför vattenytan så gott vi kunde.
 
Bella och Sara bestämde sig för att ta sig upp ur havet utan att bli omkullvälta av vågorna.
Sara: Bella spriiiiiiiiiing!
Bella: Jag kan inte. jag kommer ingenstans i vattnet!!
Sara börjar springa uppåt och Bella ser glatt på när Sara blir omkullvält av en stor våg och strax därefter kom det en till. Ibland kan man inte låta bli att känna skadeglädjen! ;)
 
Som ni ser så har vi också fotat med undervattenskameran i poolerna och ni får nöja er med de här lite "finare" bilderna. Annars så har vi jobbat hårt med att läsa lite böcker, äta god mat och för andra har det varit sömnen....
 
Vi har helt enkelt haft två bra veckor tillsammans med pappa Björn och faster Gun i ett fint boende. Det har varit skönt att inte behövt letat boende och bestämma vad vi ska göra själva hela dagarna. Vi har med andra ord haft semester i vår semester och det behövde nog vi.


Kommentarer
Anci

Jaha där ser man vad bra ni haft det i två veckor. Rena rama lyxsemestern. Så trötta att ni inte orkat uppdaterat bloggen heller. Men det är jobbigt att ligga och lata sig i solen :) Fast det är ni värda. Bruna har ni också blivit som pepparkakor.
Kram till er båda

Svar: ja, det har verkligen varit lyxigt! vi har haft annat för oss så vi har inte orkat uppdatera nej :P haha, vad bra att vi inte är bleka längre! kramisar
arewelostyet.blogg.se

2012-11-21 @ 17:57:27
Annica

Är skumtomtarna slut??!! Eller hade Björn ätit upp dom på vägen ner till Er?

Svar: haha, nejdå vi har sparat dom!! :D Vi ska äta en om dagen i december månad. Det får bli vår julkalender :) haha.
arewelostyet.blogg.se

2012-11-27 @ 22:13:19
Anci

Vilken karaktär ni har..... blir imponerad.
Jag äter upp min påse skumtomtar på ett kick.

Svar: Ja, vi tar en om dagen nu när vi tittar på julkalendern :) hihi. Men det hade säkert varit skillnad om vi kunnat köpa mer ;)
arewelostyet.blogg.se

2012-11-29 @ 09:01:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0