Bangkok

Flygresan till Thailand gick väldigt bra. Vi kollade på film och åt först en väldigt äcklig kycklingpaj och sedan en mycket god pizza. När vi närmade oss slutet av vår flygresa så kom Linda (svenska tjejen vi mötte på flygplatsen) fram till oss i planet och frågade om vi kunde hitta på något tillsammans under dagarna i Bangkok då hon var själv där i väntan på en vän. Så vi bytte facebook och bestämde oss för att höras av dagen därpå.

Under våra dagar i Bangkok så bodde vi på Rambuttri Village och där trivdes vi bra. Det kändes väldigt lyxigt att få bo i ett eget rum nu när vi den senaste månaden bott i rum med 6-10 bäddar. I ett fall var det till och med 17 bäddar. På kvällen när vi anlänt till hotellet så passade vi på att kolla internet och vissa pratade i skype ;)

Dagen därpå så hade vi bestämt med Linda att vi skulle ha en dag tillsammans på köpcentrat MBK. Vi skulle mötas vid Skyrail stationen och ta tåget dit tillsammans. Allt gick dock inte enligt planerna och vi kunde absolut inte hitta varandra vid skyrail stationen. Allt letande efter Linda slutade med att vi två bad informationen inne på MBK att ropa ut ett meddelande efter henne för att se om hon var inne i byggnaden. Vi kunde inte hålla oss för skratt när vi hrde hur en Thailändsk kvinna försökte säga följande:
"Dear miss Linda Eriksson can you please contact miss Sara att information desk at ground floor, see you soon!"
Vi bad till gud att hon skulle höra dett, men med tanke på att MBK är en stor byggnad med sju våningar så var chansen väldigt liten. Vi satt vid informationsdisken i närmare två timmar innan vi insåg att vi inte kunde spendera resten av dagen på det sättet. Vi bestämde oss för att gå och äta och sedan utforska köpcentrat som vi faktiskt kom dit för att göra. Dock kunde vi inte glädja oss åt att vara där då vi hela tiden tänkte på stackars Linda som var ensam någonstans och undrade vart vi hade tagit vägen.

När vi på eftermiddagen hade åkt tillbaka till vårt hotell så gick vi snabbt in på Facebook för att kontakta Linda. Vi bestämde oss för att ses på kvällen och äta middag utanför vårt hotell tillsammans som kompensation för den misslyckade dagen. Det visade sig att vi hade missat varandra med bara någon minut där på skyrailstationen, så himla typiskt!
Middagen på kvällen var väldigt trevligt och vi bokade in en tur tillsammans och firade detta med varsinn drink.
 


Kommentarer
Annica

Kul med lite ny reseinfo. Ha det bra. Kram från Annica

Svar: Vi försöker komma ikapp med inläggen :) Kram!
arewelostyet.blogg.se

2012-11-04 @ 00:40:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0