Blandat från Mission beach

När vi var i Mission beach så bodde vi på Absolut backpackers vilket vi trivdes väldigt bra på. Under dagarna där så tog vi det mest lugnt och gjorde sådant som vi behövde. Vi tvättade kläder, firade vårt fallskärmshopp med muffins istället för kanelbullar som ni åt hemma, vi gjorde ordentlig mat och provade chips med kycklingsmak.

En extra hälsning till pappa Björn som är tokig i ryggsäckar. Här nedan ser du att vi är och handlar på Wolley's och vi bär maten i RYGGSÄCKEN. Fantastiskt va! ;)

Under vår vistelse i Mission Beach så träffade vi många trevliga människor. Bland annat tre killar och en tjej från Frankrike. Vi bjöd dom på det svenska godiset "jätte salt" vilket de inte alls uppskattade. Vi tror inte att det finns saltlakrits i Frankrike då de såg ut som att de ätit något från botten av soptunnan och var på väg att spy när som helst. Vi fick oss ett gott skratt och har lovat dom att skicka en påse "jätte salt" till dom när vi kommit hem igen.
En av Fransmännen ser ni på bilden nedan, han heter Nhan och kommer ursprungligen från Vietnam. Så vi passade på att fråga honom lite om Vietnam då vi ska åka dit snart.

Samma dag som vi skulle ta bussen till Cairns så besökte vi ett ställe i Mission beach som heter Tanja's Wildlife. Tanja är en kvinna som lever för att rädda djur. Hon åker runt på gatorna i Mission beach tidigt på morgonen och letar efter skadade djur, bland annat wallabies som ni ser nedan. De är släkt med kängurur fast de är betydligt mindre. Förutom att gosa med wallabies så fick vi "gosa" med en blå tungad ödla, utan svans, en phytonorm och titta på fåglar. Sara gosade med alla djuren medans Bella nöjde sig med att endast gosa med en wallabieunge.
 
 


Kommentarer
Anonym

Nu fick man ännu en gång komma med i er resa. Härligt!! Ni ser ut att ha det bra och njuter av livet,Fast ormen du Sara har om halsen hoppa sjag du lämnat tillbaka;). Kram mamma Sussie

Svar: Haha, lovar. Den ville inte in under min tröja så jag fick snällt lämna tillbaka den ;) Dessutom stortrivs vi! :D Kram kram
arewelostyet.blogg.se

2012-10-31 @ 08:49:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0