Turister på tur i Sidney

Nu har vi äntligen fått en bra internetkontakt, så nu lär ni få en del att läsa om hur vi har haft de under resans gång!
 
Vi börjar med att berätta om hur vi hade det i Sidney!
Som ni vet så bodde vi på Jackaroo Hostel i kings cross. Hostlet i sig var väldigt bra. Personalen var trevlig och vi hade bra rumskamrater så vi kände oss snabbt hemma där, men vi orkade inte göra så mycket då första dagen fick bestå av sömn då vi var helt slut efter vår flygresa ner hit.
 
Andra dagen i Sidney bestämde vi oss för att vara riktiga turister så vi promenerade bort till Opera huset och Harbour bridge för att fotografera lite. Vi gick genom parken som ligger intill Opera huset och insåg då att Sidneyborna är väldigt aktiva av sig. Vi mötte och blev omsprungna av joggande människor hela tiden, vilket aldrig skulle hända hemma. På tal om annat som inte heller kan hända hemma så mötte vi fyra kakaduor på väg tillbaka till vårt hostel. När vi sedan var tillbaka på vårt hostel igen så bestämde vi oss för att leta upp en resebyrå för att boka våra kommande äventyr här i Australien. Vi hamnade till slut på Wicked travel och när vi gick därifrån så var vi några tusenlappar fattigare. Vad vi bokade genom dom berättar vi inte nu utan det får ni ta reda på genom att läsa våra kommande inlägg ;)

Tredje dagen så lämnade vi Sidney med en 13 timmars nattbuss till Byron Bay!
 
Här kommer lite efterlängtade bilder från vår vistelse i Sidney :)
 
 




















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0