Nomads, Byron bay

Efter en 12 timmars nattbuss från Sidney så var vi äntligen framme i den lilla, men levande, staden Byron bay. Det första vi gjorde när vi klev av bussen var att träffa på fem svenska tjejer. Det visade sig ganska snabbt att vi bodde på samma hostel så vi promenerade bort dit tillsammans. Vi lämnade sedan av bagaget och fick oss en liten rundtur på hostlet av killen i receptionen. Det var ett par timmar kvar tills vi kunde checka in på hostlet så vi promenerade ner till stranden, medans de andra svenska tjejerna gjorde något annat.
 
När vi äntligen fick checka in så gjorde vi oss snabbt hemmastadda och somnade i sängarna, som vanligt! Efter vår powernap så fräschade vi till oss och när vi kom tillbaka till rummet så hade det flyttat in tre killar från Sidney, Jack, James och Hoo (som vi döpt honom till). De visade sig vara väldigt trevliga och pratsamma, så vi skrattade gott tillsammans. Killarna ville gärna lära sig lite svenska så vi försökte lära dom ramsan "sju sjösjuka sjömän.."  vi fick världens skrattanfall när det första ordet som skulle vara "sju" istället blev ett svagt och osäkert "ho-ooo" som en liten uggla! Där har ni förklaringen till att den sista killen heter Hoo. Senare på kvällen så bästemde vi oss, i sista minute,n för att följa med hostlet till en krog och äta tillsammans. Efter maten så dansade vi resten av kvällen och när vi träffade på våra rumskamrater så tjoade vi glatt HOOO! till varandra. När vi sedan kom tillbaka till hostelet så stod personalen i receptionen och åt kakor och Sara blev helt lyrisk och tjoade "cookie!" så hon fick en kaka av personalen och var sedan nöjd med kvällen.
 
Andra dagen på Nomads i Byron bay så var vädret inte på topp. Det var molnigt och blåste en del, så vi bestämde oss för att titta i de butiker som fanns i området och gå till wicked travel för att boka ett av våra äventyr. När vi sedan kom tillbaka i hostlet så hade våra gamla rumskamrater flyttat ut och åtta andra flyttat in, det visade sig snabbt att sju av tio i det rummet var svenskar. Vilket kändes väldigt konstigt men roligt, vi trodde nämligen inte att vi skulle prata så mycket svenska på den här resan. Kvällen slutade dock tidigt då vi skulle iväg tidigt morgonen därpå. Dock blev det inte någon sömn som vi hoppats på när de övriga i rummet varit ute och festat och kom hem olika tider. Problemet med detta var att dörren in till vårt rum smällde något oerhört varje gång någon glömde att hålla emot när den stängdes. En av de som inte var svenskar i vårt rum kom hem vid halv sju på morgonen och började skrika "SWEDEN! EY SWEDEN ARE YOU AWAKE, STOP LAUGHING" och efter en stund skrek han helt plötsligt "SVENSK MJÖÖÖÖLK!" och alla brast ut i skratt, ropade sedan tillbaka "GO TO SLEEP!"
Till slut fick vi sova någon timme innan vi skulle med bussen till Surfers Paradise.
















Kommentarer
Anonym

Vilken "lookalike" du fick tag i till den surfbilden!!!<3.Bra jobbat Sara du verkar
ha det toppen.Jättefina bilder!Kram pappa.

Svar: Vi har det he;t underbart! Har inte regnat ewn endaste dag, bara en kvall i Sidney men da var vi anda inte ute :) KRAM, o halsa Gunilla! <3
arewelostyet.blogg.se

2012-10-08 @ 18:14:36
Björne

Det verkar som att ni funnit er väl tillrätta. Va härligt ni har det. Om man ändå vore 20 igen och kunde göra samma sak men vänta bara till 65-årsdagen. Träffar ni många panchisar på era Hostels?
Bara några veckor nu tills vi ses på Bang Tao :)

Svar: Hahah, nej inte direkt. har sett nagra stycken men de ar inte manga.ja, snart ses vi! kanns jattebra! <3
arewelostyet.blogg.se

2012-10-10 @ 20:39:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0